Mayerline

De volledige digitale marketing overnemen voor een merk waar kleren worden gemaakt voor 40+ elegante dames. Dames zijn we, elegant durven we ook wel eens zijn, 40+ zijn we niet. Het vroeg heel wat research en empathie om ons helemaal onder te dompelen in deze doelgroep, maar al heel vlug bleek iets heel fijn en verrassend: deze doelgroep is online bijzonder actief!

Briefing: neem de volledige digitale marketing over op operationeel niveau.

Ons antwoord: We geven alles wat we maar kunnen geven!

Wekelijkse nieuwsbrief en landingspagina

De nieuwsbrief geldt als een onmisbare leadgenerator in e-commerce. Dat is voor Mayerline niet anders. Wekelijks wordt een nieuwsbrief met bijhorende landingspagina’s gemaakt, zowel in het Nederlands als in het Frans. Van design tot copywriting, zolang het contentmarketing is, zijn we er graag bij.

Socialmediacontent

Je sociale media heeft vaak verschillende doelstellingen. Het kan inspireren, informeren, rechtstreeks naar verkoop leiden,… Ook voor Mayerline bakenen we verschillende doelstellingen af en passen we onze content aan naargelang de doelstelling.

E-commerce opvolging

Een webshop vraagt veel onderhoud. Nieuwe producten en collecties online krijgen, een outlethoekje maken en terug laten verdwijnen, de homepagina opfrissen,…

Wij zijn geen developers, maar vanuit een duidelijke CMS beheren we met plezier het dagelijks onderhoud van je webshop.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×