Social media uitbesteden, iets voor jou? Iets voor jou!

“We moeten iets doen met die sociale media, maar we hebben geen tijd.”​
Awel, wij wel! En we doen het nog heel graag ook.

Waarom kiezen voor TINA?

Een team digitale experten staat voor je klaar. Wij zijn een strateeg, een copywriter, een vertaler, een designer, een project manager, een ads expert en een office manager allemaal in één!* (*Enfin in 7, maar we werken samen als 1 front!)

Nieuwe updates? Laatste trends? Verlies geen tijd in eindeloze nieuwsbrieven, blogs en webinars. Wij weten wat er speelt en vertalen dat proactief naar jouw communicatienoden.

Die freelance filosofie vind je terug in onze flexibiliteit, goesting en motivatie. Vier je een onverwacht succesje om 13u? Dan staat het om 13u05 op Instagram.

We bieden een waaier aan diensten aan: van audits, workshop, ontwikkeling strategie tot contentcreatie en advertising. Jij kiest hoe we de rollen verdelen. Het volledige menu is optioneel.

Bij ons? Bij jou? Een wekelijkse videocall? Alle manieren zijn goed om vlot samen te werken. We zoeken samen wat ideaal is en sturen onze beste mensen erop af.

Twee keer per maand krijg je een update van je budget. Zo weet je altijd waar we onze focus leggen en kan er op tijd worden bijgestuurd.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×